MEZRA İLKOKULU

Vizyon: • Yönetici, öğretmen, personel, öğrenci ve velilerin işbirliği ile bu bölgenin EN İYİ BİRLEŞTİRİLMİŞ SINIFLI İLKÖĞRETİM OKULU OLMAKTIR

Misyon: Ülkemizin sağlıklı birey yetiştirme politikalarının temel kaynağı olarak; • Yüce önder Atatürk’ün “Büyük Türkiye” idealine ulaşmayı hedefleyen • Türkiye Cumhuriyeti’ne karşı görev ve sorumluluklarını bilen, • Atatürk ilke ve inkılaplarına bağlı, • Türk Milli Eğitiminin temel ilkelerinin bilincinde olan; sağlam karakterli, kendine güvenen ve sorumluluklarının bilincinde olan yeni nesiller yetiştirmektir.

Başarılar:

Isınma: Sobalı
Bağlantı: Uydu İnternet (VSAT)
Servis Bilgisi: Okulun ve köyün servisi bulunmamaktadır.
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

WEB - https://drmezrailkokulu.meb.k12.tr

Adres - MEZRAA KÖYÜ MEZRAA KÜME EVLERİ MEZRA İLK ÖĞRETİM OKULU BLOK NO: 31 MERKEZ / IĞDIR

Öğretim Şekli :NOrmal

Yerleşim Yeri - IĞDIR MERKEZ MEZRA KÖYÜ

Ulaşım Ulaşım kişisel araçlarla sağlanmaktadır. Kış mevsiminde hava şartları ulaşımı zorlaştırmaktadır.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık Okulumuz il merkezine 26 km uzaklıktadır.